d'Alde Skoalle is een appartement in het historische dorpje Molkwerum, aan de IJsselmeerkust van Zuidwest Fryslân ligt dit voormalige kapiteins dorp Molkwerum. d' Alde Skoalle is Fries voor "oude school", het appartement bevindt zich dan ook in een voormalige basisschool, welke is omgebouwd tot een gebouw met meerdere functies.

In het dorpje Molkwerum vindt u nog de rust en de ruimte waar Fryslân bekend om staat. Daarnaast bevindt het dorpje zich in de meest recreatieve gemeente van Fryslân. Historische stadjes als Hindeloopen, Workum, Stavoren en Sloten bevinden zich in de directe omgeving, op fiets afstand , van Molkwerum. Het appartement ligt in het Friese meren gebied met het IJsselmeer op loopafstand.
De Gaasterlandse bossen en de prachtige kliffen welke u hier aan kunt treffen zijn op op 15 minuten fietsafstand van d'Alde Skoalle
Voor zowel de culturele liefhebber alswel watersporters, fietsers en wandelaars is een verblijf in d' Alde Skoalle met haar rustieke omgeving absoluut de moeite waard.
( Klik op 1 van de onderstaande knoppen voor meer informatie )